Rediska Дата публикации 2023-6-15 16:34:36

Де можна знайти хорошого нотаріуса в Одесі?

У мене нещодавно померла бабуся в Одесі. А я є прямою спадкоємицею її квартири. Мені треба туди з'їздити оформити спадщину, щоб потім продати квартиру. Сама я живу давно в Києві і мені там квартира просто не потрібна. Підкажіть хорошого нотаріуса, що зміг допомогти з оформленням спадщини?

Eillo Дата публикации 2023-6-15 16:56:39

Головнецю справу не відкладати. А то там є свої терміни вступу в спадок і їх, за законом, треба дотримуватися. Півроку, якщо не помиляюся

Wawawa Дата публикации 2023-6-15 19:58:06

Вам потім, щоб продати квартиру теж нотаріус знадобиться. Так що якщо спрацюєтеся з тим, хто допоможе вам з прийняттям спадщини, то можете з ним відразу домовитися і про подальшу співпрацю. А так можете знайти перевірених нотаріусів тут https://notarius-ua.top/notariusi-odesa/ . Головне дізнатися ціни на послуги у різних, а далі вже на свій розсуд звернутися до кого вважаєте за потрібне.

Gutulya Дата публикации 2023-6-15 20:13:45

Якщо немає інших прямих спадкоємців, то має все пройти досить швидко. Але у мене було таке, що вже в процесі оформлення почали виникати родичі і оскаржувати. Спасибі нотаріусу, що реально допоміг. Але це було не в Одесі, тому підказати не можу.
Страниц: [1]
Показать полную версию: Де можна знайти хорошого нотаріуса в Одесі?