slavik12345 Дата публикации 2023-10-23 11:17:17

Як отримати ВНЖ Словаччини на постійній основі?

Отримання виду на постійне проживання (ВНЖ) в Словаччині - це важливий крок для тих, хто планує там жити на постійній основі. Ось докладна інструкція щодо того, як це можливо:

1. Отримання ВНЖ на вивчення або роботу

Багато людей спочатку отримують ВНЖ на основі вивчення або роботи в Словаччині. Це може вимагати прийняття відповідного навчального закладу або отримання робочої пропозиції. Зазвичай, ВНЖ на основі роботи видається з можливістю працювати у відповідному сегменті.

2. Протягом визначеного терміну

Ваше ВНЖ буде видається на певний строк, зазвичай від одного до п'яти років. Протягом цього часу вам потрібно буде проживати в Словаччині та дотримуватися всіх законів.

3. Зміна статусу

По закінченні терміну дії ВНЖ ви зможете подавати на зміну статусу на постійне проживання. Це може включати в себе вимоги щодо знання мови, тесту на знання культури тощо.

4. Подання заяви

Вам потрібно буде звернутися до відповідних імміграційних служб і подати заяву на отримання ВНЖ на постійній основі. Для цього потрібно буде подати документи, що підтверджують ваше право на проживання в країні.

5. Очікування рішення

Після подання заяви ви повинні буде дочекатися рішення імміграційних служб. Терміни розгляду заяв можуть коливатися, але зазвичай вони можуть бути від декількох місяців до кількох років.

6. Отримання постійного ВНЖ

Якщо ваша заява схвалена, ви отримаєте ВНЖ на постійній основі, яке дозволить вам проживати в Словаччині на постійній основі.

Отримання ВНЖ на постійній основі - це складний процес, і важливо дотримуватися всіх законів та вимог. По можливості, консультуйтесь з імміграційними консультантами або юристами, щоб забезпечити успішний процес. Або ж зверніться за допомогою до провірених компаній так, як YourWaySK з відкриттям ВНЖ Словаччина.

Olga-01 Дата публикации 2023-10-24 18:20:57

Можно и в Чехии получить ВНЖ, для начала можно просто начать там работать - https://xk5.com.ua/news.php?id=173724
Страниц: [1]
Показать полную версию: Як отримати ВНЖ Словаччини на постійній основі?