Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Название: Психолог чи психотерапевт онлайн [Версия для печати]

Автор: steep    Время: 2023-8-29 23:45
Название: Психолог чи психотерапевт онлайн
Привіт усім! Мене цікавить думка щодо психологів та психотерапевтів онлайн. Чи можливо отримати якісну допомогу дистанційно? Чи ефективно це порівняно зі зустрічами тет-а-тет? Які плюси та мінуси цього підходу? Чи можете поділитися своїм досвідом?

Автор: Tarmanan    Время: 2023-8-29 23:50
Привіт! Я недавно користувався послугами психолога онлайн та готовий поділитися думкою. Взагалі, це досить зручно, особливо якщо у вас обмежений час або важко фізично відвідувати кабінет. Я відчув зв'язок із психологом, і наші сесії були цілком ефективними. Однак, деякі глибокі питання можуть бути складніше обговорити дистанційно.
Автор: steep    Время: 2023-8-29 23:56
добавил Tarmanan в 2023-8-29 23:50
Привіт! Я недавно користувався послугами психолога он ...

Привіт! Я також спробував консультації психолога онлайн. Важливо знайти кваліфікованого фахівця, який розуміє особливості роботи в мережі. Плюси цього підходу включають зручність та доступність, але мені здалося, що деяка емоційна глибина втрачається через віддаленість.
Автор: Peteo    Время: 2023-8-30 00:02
Вітаю всіх! Питання про онлайн консультування психолога/психотерапевта дійсно цікаве. Важливо розуміти, що якість допомоги не обумовлена лише форматом. Для багатьох людей це зручний спосіб отримати підтримку, особливо у сучасному світі.
Однією з переваг є географічна доступність: ви можете спілкуватися зі спеціалістами з усього світу. Онлайн формат може бути особливо корисним для тих, хто почуває себе комфортніше у власному середовищі. Я користувалась послугами психотерапевта онлайн https://psychologyua.com , якого знайшла на ось цій платформі. Дуже задоволена результатом співпраці.
Звісно, є виклики, такі як обмежена невербальна комунікація і можливі технічні проблеми. Проте, досвідчені фахівці вміють працювати з цими аспектами. Отже, важливо вибирати сертифікованих фахівців, оцінювати, який формат вам зручний та з яким ви почуваєте себе комфортно.

Автор: Луна    Время: 2023-9-13 12:44
У мене з недавнього часу психолог онлайн. Я багато років у терапії, але ось працювати з цим фахівцем почала зовсім недавно і поки що я в захваті від роботи з нею.
Автор: Lizavetta    Время: 2023-9-18 09:31
Це добре що зараз онлайн можна консультуватись із психологами
Автор: VeraKuznetsova    Время: 2023-9-19 08:40
Це добре що зараз онлайн можна консультуватись із психологами

Я зараз так само про це подумала і сама особисто вже маю невеличкий досвід в цьому. Місяць назад мене депресія загорнула. І так сильно, що сама б точно не впоралась зі своїми почуттями та думками. Реально захотілось, щоб мене вислухав добрий фахівець і такого знайшла дуже швидко. Підбір психолога проходить по певним правилам і тут дуже важливо чітко окреслити ту проблему, з якою ви хочете звернутись до спеціаліста
Автор: KiraN00000    Время: 2023-9-19 13:39
Я з власного досвіду можу вам порадити відмінний центр, у столиці він вважається найкращим з усіх існуючих. Консультація психіатра онлайн https://neuroflex.ua/services/psychiatrist/ в центрі Neuroflex в Києві можливо тоді вам не завадить? Я відвідую цей центр і мені дуже подобається робота з їхніми фахівцями, вам теж раджу.
Автор: Danya1    Время: 2023-9-29 19:31
Меня данный вопрос тоже интересует.
Почитаю вместе с вами рекомендации.
Автор: Danya1    Время: 2023-9-29 19:32
добавил KiraN00000 в 2023-9-19 13:39
Я з власного досвіду можу вам порадити відмінний центр ...

Спасибо, посмотрю.
Автор: Zayka    Время: 2023-9-29 19:33
добавил Tarmanan в 2023-8-29 23:50
Привіт! Я недавно користувався послугами психолога он ...

А можете мне написать его телефон в личные сообщения?

Спасибо.
Автор: alya.malyaa    Время: 2023-9-29 19:55
Да, можно.

Я вам даже могу порекомендовать хороший сервис https://cdiem.expert/, где можно найти психолога и психотерапевта онлайн.
Там собраны самые лучшие специалисты.
Автор: Edelai    Время: 2023-10-25 14:21
Я тоже сейчас нахожусь в поиске психологической помощи, куда обратиться?
Автор: burda    Время: 2023-10-25 14:23
Студенческая жизнь далеко не всегда радужная, особенно когда на горизонте сессия. Стресс, бессонница, тревожность... К счастью, я нашла центр NewLeaf. Здесь не просто слушают, но и действительно помогают. С каждой встречей я чувствовала, что становлюсь сильнее, училась управлять своими эмоциями. Советую и вам центр психологической помощи в Киеве newleaf.com.ua/ru/   Если вам трудно, не стесняйтесь обратиться за помощью, это место, где вам действительно помогут
Автор: Rinata    Время: 2023-10-28 18:39
Це так важливо! Отримувати якісну допомогу!
Автор: Liwa    Время: 2023-10-28 19:14
Зараз дуже зручно отримати допомогу психолога онлайн та вибрати метод консультування. Як от цікавий напрямок в психотерапії - психолог коучинг https://pleso.me/ua/methods/psiholog-kouching , почитайте. А ще на сайті pleso можна пройти тест для правильного підбору психолога саме вам.
Автор: VeraKuznetsova    Время: 2023-11-21 19:12
Також буду до психолога звертатись...
Автор: Lily    Время: 2023-11-22 13:35
Зверніть увагу, що на сайті AboutYou є психологи , це сервіс для підбору спеціаліста та, якщо вам потрібна допомога, тут підберуть психолога ідеально. Так ви себе позбавите довгих пошуків та зможете допомогу отримати швидко у розв'язання психологічних проблем.

Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://odessamama.net/) Powered by Discuz! X3.1