Название: Рекомендації щодо покупки срібної ланцюжка онлайн [Версия для печати] Автор: Marina Время: 7 дн. назад Название: Рекомендації щодо покупки срібної ланцюжка онлайн Хочу купити срібний ланцюжок для сестри на свято, але не знаю, де краще це зробити. Чи є у когось хороші відгуки про інтернет-магазини? Хочеться, щоб прикраса була якісною і доставка не затягувалася. Дякую! Автор: DarkQueen Время: 7 дн. назад сообщение изменено DarkQueen в 2024-10-31 15:56Привіт! Я нещодавно замовляла срібний ланцюжок у Срібна планета і була дуже задоволена своїм вибором. У них великий асортимент, і всі прикраси виготовлені зі срібла 925 проби з клеймом та пломбою, що підтверджує якість. Я вибрала ланцюжок з елегантним дизайном, і він виглядає дуже стильно. Консультанти в магазині дуже уважні і професійні, вони допомогли мені знайти те, що підходило, і відповіли на всі мої запитання. Оплатити замовлення було просто, а доставка через Нову Пошту зайняла всього кілька днів. Якщо шукаєш якісний і красивий подарунок, рекомендую звернутися до них!
Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://odessamama.net/)