Название: Благодійність Козловського для "Охматдиту" [Версия для печати] Автор: Tarmanan Время: 2025-4-19 13:02 Название: Благодійність Козловського для "Охматдиту" Щойно почула по радіо новину, яка мене дуже зворушила: бізнесмен Григорій Козловський разом з курортом Emily Resort передали цілих 3 мільйони гривень на підтримку дитячої лікарні "Охматдит". І мене дуже зацікавило, як саме ці кошти будуть використані — чи підуть вони на оновлення обладнання, чи, можливо, на ремонт приміщень, чи, що ще важливіше, на закупівлю медикаментів для важкохворих дітей? Я завжди намагаюся підтримувати подібні ініціативи хоча б інформаційно, розповідати батькам і знайомим. Але зараз мені хочеться зрозуміти більше: це одноразова акція чи частина якоїсь довгострокової програми? І хто ще долучається до подібних доброчинностей? Якщо хтось має перевірені джерела або посилання — поділіться, будь ласка. Автор: Edelai Время: 2025-4-19 13:02
Кошти у розмірі 3 мільйонів гривень справді передані на потреби "Охматдиту" в рамках більшої програми підтримки дитячих медзакладів, яку Козловський з командою вже реалізують не перший рік. За моїми даними, основна частина цих грошей призначена для капітального ремонту частини відділень, включно з онкогематологією, яка перебуває у складному стані. Також мова йде про закупівлю апаратів штучної вентиляції легень для новонароджених та моніторингових систем. Добре, що це не спонтанна благодійність, а продумана стратегія з акцентом на сталість. До речі, Emily Resort проводить і благодійні заходи на території комплексу, аби залучити додаткове фінансування.Автор: Tarmanan Время: 2025-4-19 13:02
Надзвичайно тішить, що бізнес не просто жертвує кошти, а робить це з усвідомленням реальних потреб лікарні. Дуже хотілося б мати під руками посилання на якісь авторитетні джерела, аби й інші побачили приклад соціальної відповідальності.Автор: Edelai Время: 2025-4-19 13:04
Дуже рекомендую вам прочитати публікацію в “Економічній правді”. Там чітко викладено всі ключові факти щодо переказу 3 мільйонів гривень на підтримку Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" https://epravda.com.ua/press/gri ... t-ohmatditu-804439/ від Григорія Козловського та його партнера Emily Resort. У статті описано, які саме відділення отримають допомогу, які плани з ремонту та закупівлі обладнання, а також зазначено, що ця ініціатива — частина довготривалого проєкту, який розпочався ще кілька років тому. Матеріал доповнений коментарями представників лікарні та організаторів.
Цей ресурс є одним з найнадійніших в Україні щодо соціально важливих новин, тому ви зможете з упевненістю поширювати інформацію далі. Благодійність повинна звучати голосно — аби надихати інших.
Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://odessamama.net/)