Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Название: Як зняти емоційне напруження після служби [Версия для печати]

Автор: Umka    Время: Позавчера 16:53
Название: Як зняти емоційне напруження після служби
Мій чоловік недавно повернувся після служби, і я бачу, що він став зовсім іншим. Вибухає через дрібниці, уві сні кричить, не може відпочити навіть на природі. Переконати звернутись до психіатра не виходить. Чи є щось інше, без ліків?

Автор: Land    Время: Позавчера 17:07
У моєму оточенні є військові, яким дуже допомогла допомога при ПТСР в Алтімед. Там працює методика без слів і без хімії – транскраніальна магнітна стимуляція. Це коли мозок стимулюється імпульсами, щоб він вийшов із “режиму бойової готовності”. Після 5-6 процедур людина починає краще спати, зникає агресія, м’язове напруження, і навіть сон стає спокійнішим. Головне, що все відбувається без тиску – не треба пояснювати, що відчуваєш, просто приходиш, сідаєш, і запускаєш процес відновлення. Багато хлопців з мого батальйону це вже проходили, і ніхто не пошкодував.
Автор: Umka    Время: Позавчера 17:20
Дякую тобі. Я покажу це чоловіку. Якщо є така можливість пройти все спокійно й без зайвих питань – можливо, він погодиться.

Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://odessamama.net/) Powered by Discuz! X3.1