Новый одесский форум ОдессаМАМА.net
Название: Корейська косметика високої якості [Версия для печати]
Автор: Oleg44 Время: 2025-5-19 23:46
Название: Корейська косметика високої якості
Я давно шукала ніжний і натуральний засіб для догляду за інтимною зоною, і
Lip Intimate став для мене справжньою знахідкою. Його текстура дуже ніжна, приємна на дотик, швидко вбирається і не залишає відчуття липкості. Після кількох днів використання шкіра стала набагато м’якшою, зволоженою і без подразнень, що для мене дуже важливо, бо маю чутливу шкіру.
Окремо хочу відзначити натуральний склад – без парабенів, ароматизаторів та інших агресивних компонентів. Це дає відчуття впевненості у безпеці засобу. Використовую його щодня і вже не уявляю свого догляду без нього.
Замовляла на сайті eos.kiev.ua, сервіс на висоті – швидка доставка, гарне пакування, все приїхало цілим і вчасно. Дуже задоволена як продуктом, так і обслуговуванням. Однозначно рекомендую всім, хто цінує делікатний і якісний догляд.
Автор: Dmytreva Время: 2025-5-20 14:40
Для тех, кто часто использует светлые и неоновые оттенки, в линейке kodi-professional.ua есть топ с УФ-фильтром. Он защищает цвет от выгорания и пожелтения. По текстуре — средней вязкости, распределяется легко, даёт стеклянный блеск. Не содержит липкого слоя. Сушится в лампе около 60 секунд. Применяется как в салонных, так и в домашних условиях
Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://odessamama.net/) |