Новый одесский форум ОдессаМАМА.net
Название: Сонячна енергія, підтримка від держави [Версия для печати]
Автор: Tarmanan Время: 2025-5-22 23:16
Название: Сонячна енергія, підтримка від держави
Всім сонячного настрою. Питаю як є: підприємство росте, а рахунки за електроенергію, ще швидше! Задумався про панел. Чи справді є зараз толкові програми підтримки, чи то тільки гарні лозунги на сайтах? Хочеться не просто "стати зеленим", а реально заощадити. Поділіться досвідом, хто вже підключив сонце до бізнесу?
Автор: Edelai Время: 2025-5-22 23:42
Ми на підприємстві довго шукали способи скоротити витрати на енергію, і якби хтось раніше сказав мені, що вихід такий простий, я б не вірив. Але от ми вже майже рік користуємось сонячною електростанцією від Солар-Макс і я реально бачу різницю. В рамках державної програми енергоефективності ми отримали можливість встановити панелі без попередніх витрат. За електроенергію платимо менше, стабільність подачі зросла, а головне ми впевнені, що через кілька років ця система стане нашою власністю. Якщо цікавить програма енергоефективності 2025 тут деталі. Що ще приємніше, ми виглядаємо прогресивно в очах партнерів і клієнтів. Якщо чесно, я раджу всім керівникам установ хоча б дізнатись деталі цієї програми, бо подібні пропозиції трапляються нечасто. Для нас це однозначно був правильний вибір.
Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://odessamama.net/) |