Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Название: А у вас дорога машина? [Версия для печати]

Автор: Buasson    Время: 2025-5-26 16:50
Название: А у вас дорога машина?
А у вас дорога машина? Ви на неї берете тільки автоцивілку? Бо ми купили дорогу машину хочу ще оформити КАСКО, які зараз умови виплат? Скільки я отримаю в разі чого? І скільки це обійдеться мені в рік?

Автор: SuharikK    Время: 2025-5-27 17:44
Не дешева, тому купую і ту і ту страховку. Просто автоцивілка покриває збитки іншому водієві, якщо винуватець ДТП — це водій, але не захищає сам автомобіль власника. А от КАСКО — це вже інший рівень захисту. Тут і від угону, і від пошкодження власного авто, навіть якщо винуватець невідомий, і стихія «постаралася».

Умови виплат залежать від страхової, але зазвичай вони покривають до 100% вартості авто в разі тотальної втрати або угону. Якщо пошкодження часткове — виплачують вартість ремонту. Деякі поліси враховують амортизацію, інші — ні. Все залежить від того, що прописано в договорі.

Вартість повного КАСКО залежить від марки, моделі, віку авто та обраних умов покриття. У середньому це 3–6% від вартості машини на рік. Але, якщо порівняти з потенційними збитками — це розумна інвестиція у власний спокій.

В інтернеті є купа інформації що включає повне КАСКО на авто якщо є сумніви то раджу почитати. Рішення про КАСКО часто себе виправдовує ще до першої серйозної ситуації.

Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://odessamama.net/) Powered by Discuz! X3.1