Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Название: Іграшки для дітей [Версия для печати]

Автор: marrisis    Время: 2021-7-11 19:47
Название: Іграшки для дітей
Хочу придбати якісь цікаві іграшки для дітей. Але щось корисне щоб для розвитку було. Бо просто машинки і ляльки вже є  і вони вже ними не цікавляться. Що порадите?

Автор: Иннаска    Время: 2021-7-11 19:51
Я купую настільні ігри типу Монополії і ми з дітьми разом граємо. Це вчить трішки думати. А ще є шашки -теж вчать прораховувати ходи.
Автор: tarinkova    Время: 2021-7-11 21:50
Купуйте рольові ігри  -  лікаря, перукаря, автомайстра, кухаря, продавця. Ці ігри люблять всі діти -і маленькі. і доросліші.
Автор: antalina    Время: 2021-7-11 21:56
Є гарні дерев'яні розвиваючі іграшки https://totosha.com.ua/uk/g10776592-derevyannye-razvivayuschie-igrushki Подивіться асортимент в цьому магазині -там є що  підібрати. Я замовляла у них дерев"яну залізницю, ще брала пазли і продукти на магнітах. Якість чудова, іграшки яскраві цікаві.
Автор: Loopy    Время: 2021-7-13 15:01
На какой возраст игрушки нужны? Лего - универсальный конструктор для любого возраста.
Автор: Quinny    Время: 2021-7-13 15:39
Привет! По игрушкам могу подсказать классный сайт Буратинка, тут часто закупаю своим малым игрушки для развития детей
На следующей неделе едем в гости - там тоже ребенок будет, но помладше моих, заказала для него в этом магазине классный набор деревянных пазлов со зверушками. Как раз будет собирать и изучать названия животных. Хорошая тренировка памяти плюс тактильные ощущения - маленьким детям такие упражнения даже педиатры рекомендуют.

Автор: dytsvit    Время: 2023-6-30 11:19
Я - 26-річна жінка, і я просто обожнюю дитячі іграшки! Особливо мені подобаються різноманітні іграшки в Одесі. Кожен раз, коли я відвідую магазини іграшок в Одесі, я відчуваю неймовірну радість і захоплення. Вони не тільки розважають мене, але й допомагають мені повернутися до безтурботного світу дитинства. З іграшками в Одесі я можу побудувати свої власні фантастичні світи і розкрити свою творчість. Вони стають моїми найкращими друзями та надихають мене на нові пригоди. Іграшки в Одесі дарують мені радість і щастя, і я не можу уявити своє життя без них.
Автор: Yanka    Время: 2023-9-15 11:09
А який вік ваших діток? Моєму сину 6 років і він просто обожнює складати конструктори. Це, до речі, дуже класна іграшка, яка розвиває логічне та креативне мислення, моторику, терпіння і посидючість. Якщо хочете купити конструктор https:bigbaby.com.ua/product-category/constructors/, тоді переходьте за посиланням. Це надійний та перевірений магазин. Я вже декілька разів робила тут замовлення. Сервіс супер) користуйтеся)
Автор: DashaK    Время: 2023-10-13 15:55
Вам варто одразу звернутись в магазин ІГРОТЕКО , там можна без проблем купити розвиваючі іграшки , які точно сподобаються вашим дітям. Я саме ці іграшки постійно своїм купляю. Ціни там прийнятні , а якість дуже хороша. Я жодного разу не пошкодувала , що замовила все саме там.

Добро пожаловать Новый одесский форум ОдессаМАМА.net (https://odessamama.net/) Powered by Discuz! X3.1