Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Де можна замовляти обрізні дошки?

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 3 дн. назад | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Добрий день! Потрібно визначити, скільки обрізних дощок вміщається в кубічному метрі. Я сам ще не дуже добре розбираюся в цьому і не знаю, як правильно розраховувати кількість матеріалу. Можете підказати, скільки зазвичай дощок є в одному кубі? І як враховувати товщину дошки при розрахунках, якщо вона нестандартна? Хтось може навести конкретні приклади або формули для таких розрахунків? Дякую за допомогу!

Первый
Опубликовано 3 дн. назад | Сообщения автора
Зазвичай в одному кубічному метрі 200-300 дошок залежно від товщини і ширини дошки. Можна звернутись до продавця для точніших розрахунків. Враховуй також, що для будь-яких розрахунків важливо вказати точні розміри.
Второй
Добрий день! Для більшості стандартних дошок при товщині 25-30 мм, в одному кубі вміщається близько 250 дощок. Якщо ти хочеш точніший розрахунок, можеш скористатися калькулятором для розрахунку кубатури. Він допоможе зробити точнішу оцінку.
Третий
добавил Larissa в 2025-3-29 17:37
Добрий день! Для більшості стандартних дошок при товщи ...

Коли я замовляв доски, я, звісно, задався скільки досок в кубі https://woodmax.ua/kubaturnik/ бо не дуже розумів, як це все порахувати і скільки саме мені потрібно купити для моїх проектів. Проте хлопці з WOODMAX допомогли все розрахувати. Як з'ясувалося, все залежить від товщини і ширини дошки, тому я отримав конкретну відповідь саме для того типу, що замовляв. Вони детально пояснили, як це працює, і допомогли зрозуміти, скільки кубів мені буде достатньо. Крім того, врахували всі нюанси, як потрібно буде різати і чи підходять розміри для мого проекту. Дуже приємно, що в магазині не просто продали товар, а справді дали поради і зробили так, щоб я не потратив зайвих грошей на зайві матеріали.
Якщо у вас є сумніви з розрахунками або питання, звертайтеся до них — вони з радістю допоможуть і все роз'яснять, адже тут ставляться до кожного клієнта як до свого. Тому не варто переживати — з ними все буде чітко і зрозуміло!
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-4-1 08:21 , Processed in 0.060984 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку