Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Порадьте клініку де роблять дентальну імплантацію зубів

[Скопировать ссылку]
Останнім часом задумався серйозно над питанням дентальної імплантації зубів. Маю два відсутні зуби внизу, і це вже починає заважати їсти нормально. Хочу зробити імплантацію, але не знаю, з чого почати. Хтось може порадити перевірену клініку, де справді якісно роблять імпланти? Бажано, щоб були чесні ціни, гарні спеціалісти, сучасне обладнання і, звісно, адекватне ставлення до пацієнтів. Розглядаю варіанти по Івано-Франківську або Чернівцях, але якщо десь трохи далі і воно справді вартує, теж ок.
Первый
Опубликовано Вчера 18:49 | Сообщения автора
Робив імплантацію трохи більше року тому, і скажу чесно то найкраще вкладення в себе за останній час. Я тоді теж довго шукав клініку, обдзвонював, дивився відгуки. Особисто звертався в клініку в Чернівцях - не реклама, просто ділюсь досвідом. Там мені все спокійно пояснили, не нав'язували дорогих варіантів, і саме головне - жодних ускладнень після. Але раджу: перед тим як обрати клініку, піди хоча б на консультації в кілька місць, бо навіть атмосфера важлива.
Второй
 Автор| Опубликовано Вчера 18:50 | Сообщения автора
Я от і думаю, чи краще одразу звернутись у кілька місць чи шукати вже по відгуках, а тоді йти на консультацію. Бо ціни зараз всюди різні, і розібратись складно. А ще боюсь нарватися на таких, що обіцяють золоті гори, а потім проблеми. Якщо чесно, для мене важливо, щоб усе було прозоро - і по вартості, і по процедурі. А головне - щоб лікарі мали досвід і не експериментували на мені.

Третий
Опубликовано Вчера 18:56 | Сообщения автора
сообщение изменено Felinard в 2025-7-18 18:58
Я от і думаю, чи краще одразу звернутись у кілька місць чи шукати вже по відгуках, а тоді йти на консультацію. Бо ціни зараз всюди різні, і розібратись складно. А ще боюсь нарватися на таких, що обіцяють золоті гори, а потім проблеми. Якщо чесно, для мене важливо, щоб усе було прозоро - і по вартості, і по процедурі. А головне - щоб лікарі мали досвід і не експериментували на мені.

О, ти в правильному напрямку шукаєш. Якщо реально хочеш якісну дентальну імплантацію https://rm.if.ua/service/implant ... mplantacziya-zubiv/ подивись цю клініку сучасної стоматології “Royal Dental”. Вони в Івано-Франківську та в Чернівця. Працюють давно, мають крутий досвід, і головне - професійний підхід. Я був там, все чітко: запис, консультація, пояснення по етапах, ціни не з неба. У них можна навіть онлайн-консультацію взяти, якщо не хочеш одразу їхати. А ще круто, що роблять усе на сучасному обладнанні,  від КТ до фінальної коронки. Відгуки, і фото робіт, і спеціалісти представлені. Подзвони до них, розкажеш свою ситуацію, а далі вже сам вирішиш. Але серйозно, я б не писав, якби не був впевнен в них.

Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-7-19 03:32 , Processed in 0.058279 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку