Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

портативная зарядная станция купить

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2023-3-22 22:23:04 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Может кто брал себе портативную зарядную станцию? Как давно? Какую посоветуете брать другим?
Первый
Опубликовано 2023-3-27 23:19:12 | Сообщения автора
не, такого нет, а для чего они нужны? Или это пауэрбанк имеется в виду?
Второй
Опубликовано 2023-3-28 01:26:47 | Сообщения автора
Нет, думаю, имели в виду электростанцию портативную. У нас такая уже второй год, брали в Мотокосмосе. Когда муж надумал что ему нужна портативная зарядная станция купить ее там решил, так как там и ребята ему показали разные, и выбрать помогли
Третий
Опубликовано 2024-2-26 13:10:20 | Сообщения автора
Цікаво як обирати таку станцію....
5#
Опубликовано 2024-2-27 13:04:17 | Сообщения автора
Цікаво як обирати таку станцію....

От і мені цікаво....І скільки взагалі така зараз може коштувати....
6#
Опубликовано 2024-2-28 10:58:31 | Сообщения автора
Ну вообще на зарядные станции цены сейчас очень разные https://grokholsky.com/category/drugaya-tehnika/zaryadnye-stanczii/ и она будет косвенно зависеть от технических особенностей самой зарядной станции. Перед тем, как покупать такую, нужно для себя чётко решить, какими конкретными характеристиками она должна обладать и какой допустимый размер бюджета вы готовы потратить на вот такую полезную покупку
7#
Опубликовано 2024-11-5 11:30:37 | Сообщения автора
Может кто брал себе портативную зарядную станцию? Как давно? Какую посоветуете брать другим?

Я сам недавно задумувався про портативні зарядні станції. Це дуже зручно, особливо якщо ви любите відпочивати на природі або подорожувати. Я б радив звернути увагу на моделі з достатньою ємністю батареї, щоб можна було заряджати не тільки телефони, а й інші пристрої, як ноутбук чи планшет.

Наприклад, популярні варіанти — це купити зарядні станції ecoflow versii або Jackery. Обидві компанії пропонують різні моделі з хорошими характеристиками. Я б вибрав станцію з потужністю не менше 500 Вт, щоб бути впевненим у зарядці всіх пристроїв. Також звертайте увагу на кількість виходів, щоб можна було підключити декілька гаджетів одночасно.
8#
Опубликовано 2024-12-12 18:50:13 | Сообщения автора
Дякую, якраз шукаю де можна купити зарядну станцію
9#
Опубликовано 2024-12-13 16:14:45 | Сообщения автора
Можу Вам порадити у магазині ЖУК купити зарядну станцію EcoFlow Delta 2 Це потужний і компактний пристрій, який забезпечує ефективне живлення для різних пристроїв у будь-яких умовах. Вона має велику ємність батареї, швидку зарядку та підтримує різноманітні виходи для підключення різної техніки. Якщо вам потрібна надійна та зручна зарядна станція для активного використання, ця модель стане чудовим вибором.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-2-1 20:43 , Processed in 0.079400 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку