Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Доставка вантажу 200 до України

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2023-3-20 03:15:10 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Привіт всім! Моя тітка виїхала до Польщі як біженка, але трагічно загинула там. Тепер ми з родиною шукаємо ритуальну службу, яка поверне її до України для поховання. Порадьте надійну ритуальну службу, що надає такі послуги.
Первый
Опубликовано 2023-3-20 03:18:24 | Сообщения автора
Співчуваю вашому горю! Не багато ритуальних служб займаються таким перевезенням. Але я знаю одну, послугами якої користувалася моя знайома, в якої також в родині трапилася біда. Можу дізнатися в неї деталі.
Второй
 Автор| Опубликовано 2023-3-20 03:20:25 | Сообщения автора
Так і є, куди не зверталися, всі розводять руками, а таке не чекає. Буду дуже вдячний, якщо ти мені залишиш посилання на сайт ритуальної служби, яка займається таким перевезенням.
Третий
Опубликовано 2023-3-20 03:26:15 | Сообщения автора
Даною ритуальною службою являється "ПП Прядко", яка давно спеціалізується на доставленні вантажу 200 до України https://www.prjadko.kiev.ua/ua/b ... i-tochky-svitu.html та готова допомогти навіть у дуже складній ситуації.

Компанія бере повністю на себе оформлення необхідних документів для такого перевезення. Також надає повний супровід, в тому числі юридичний. Ціна залежить від виду транспорту, та відстань, що доведеться проїхати.  Більш детальну інформацію дізнавайся в них на сайті, працюють вони цілодобово, без вихідних.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-1-16 03:42 , Processed in 0.040539 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку