Та зараз все лікується і безпліддя теж. адже технології не стоять на місці. І ви можете дізнатися все про лікування безпліддя ось тут і там же і пройти лікування. Лікарі там прекрасні, добре ставляться до пацієнтів і багато виходять звідти з дитиною. Сама просто у них лікувалася і знаю, що вам кажу і раджу.
На самом деле это довольно страшный диагноз, но с ним можно справиться, если найти хорошего специалиста. В Киеве лечение бесплодия вот тут успешно проводят, так что я Вам очень рекомендую к ним обратиться - результат будет.
Можу вам порекомендувати звернутися до клініки репродуктивної медицини Матери Клиник і них у них уточнити, скільки коштує еко в україні. Це дуже популяна на сьогоднішній день клініка, багато хто довіряє саме їм це питання та результати дуже позитивні у багатьох.
Я проходила лікування безпліддя в https://icsi.clinic/lechenie-besplodiya/, і можу сказати, що це було чудове рішення! Лікарі тут дуже професіонали, вони одразу все обстежили, підібрали індивідуальний підхід і розповіли про всі можливі варіанти лікування. Всі процедури були максимально комфортними і без зайвих стресів. В результаті, через кілька місяців у нас все вийшло! Якщо шукаєш клініку, де про тебе дійсно подбають це місце точно варте уваги