Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Купити щебінь у Луцьку

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2024-12-5 22:03:35 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Хтось може порадити, де можна купити щебінь у Луцьку? Я шукаю постачальника, щоб купити недорого, але щоб і якість не підвела. Потрібно багато, тому щоб і ціна не кусалася. Розглядаю різні варіанти доставки, але не знаю, який з них буде найшвидшим і найзручнішим. Чи є перевірені компанії, що займаються поставками? Які у вас були враження від таких замовлень?
Первый
Опубликовано 2024-12-5 22:29:44 | Сообщения автора
Можу порекомендувати ТОВ Весттрейд – я нещодавно замовляв доставку щебіню у Луцьку https://wt-group.com.ua/shhebin-lutsk/ , і все пройшло на ура. У них великий асортимент фракцій, так що можна вибрати саме те, що потрібно для твоїх робіт. Вони працюють швидко і доставляють усе, що замовиш, без затримок. Щебінь був хорошої якості, а доставка – точно в строк. Я навіть зекономив, бо ціни у них вигідніші, ніж у багатьох інших компаній. Весттрейд працює не тільки по Луцьку, а й по всій Волинській області, тому якщо є велике замовлення або доставка в інше місто, вони без проблем це організують.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-6-7 05:22 , Processed in 0.052225 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку