Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Потрібен букет у Львові

[Скопировать ссылку]
А які квіти зазвичай дарують на день Ангела? Ну є якісь правила чи щось типу такого? Просто хочу дівчині подарувати букет, а що саме, чесно кажучи я не знаю.
Третий
Опубликовано 2021-12-25 21:57:17 | Сообщения автора
сообщение изменено IrI в 2021-12-25 22:00
сообщение изменено IrI в 2021-12-25 21:59
А які квіти зазвичай дарують на день Ангела? Ну є якісь правила чи щось типу такого? Просто хочу дівчині подарувати букет, а що саме, чесно кажучи я не знаю.

Я от чесно кажучи взагалі не знаю що дарують на день Ангела, не звичайно це якесь свято і для дівчат це привід для того щоб чекати від вас якийсь квіти, а як же без цього Але не думаю що є якісь квіти чи букети, що потрібно дарувати сам на день Ангела. Здається мені що ви не шукаєте правила купівлі квітів на день народження своєї дівчини, а просто даруєте їй щось шикарне, а бо те що вона любить.
Я взагалі прихильник усіляких експериментів з квітами, тобто не бачу сенсу дарувати одне й те ж саме, декілька разів підряд, тим більше що зараз квітковий ринок і велика кількість квіткових магазинів дають можливість купувати кожного разу новий букет.
Ось раджу звернути уваги на цей львівський квітковий магазин https://kvitna.ua/page/flowers-for-angel-day  в них є можливість підібрати букет під день Ангела для кожного ім'я, дуже оригінально. До речі, відгуки про магазин на Гугла картах https://g.page/kvitna?share дуже гарні, так що можна купувати квіти тут без переживань, що щось піде не так.

Сообщение слишком большое

Для просмотра Вам необходимо авторизироваться.
Если Вы еще не зарегистрированы, перейдите по ссылке: Регистрация.

x
Второй
 Автор| Опубликовано 2021-12-25 21:19:29 | Сообщения автора
[url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=159263&ptid=127237][/url]
Нічого собі, ви ще й знаете коли у вашої дівчини день Ангела, а я навіть про це й не думав. Сподіваюсь моя меня про це ніколи не скаже, бо доведеться купувати якийсь квіти

так це дивно, що вона вам нічого не каже, бо я чомусь думав що кожна дівчина знає, коли в неї день Ангела)
Первый
Опубликовано 2021-12-25 21:11:52 | Сообщения автора
Нічого собі, ви ще й знаете коли у вашої дівчини день Ангела, а я навіть про це й не думав. Сподіваюсь моя меня про це ніколи не скаже, бо доведеться купувати якийсь квіти)
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-27 16:34 , Processed in 0.041177 second(s), 16 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку