Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Диски на Хонду Акорд 8

[Скопировать ссылку]
Всім привіт, як правильно підібрати диски з радіусом, знаю, що їх не так багато на ринку, тому складно знайти. А хочеться вибрати нормальні щоб не полопали після першої ж ями.
Третий
Опубликовано 2023-1-9 16:31:25 | Сообщения автора
добавил Larissa в 2023-1-9 16:29
Як мені здається найперше це потрібно розібратися з ви ...

Я ось багато читав різної інформації, і багато фахівців радять на зимовий період купувати трохи менше діаметр, наприклад, якщо ви їздите на 18, переходити на 16-17, так буде автомобіль стійкішим. А ось влітку можна використати робочий ходовий діаметр. Собі купував Диски на хонду акорд 8 тут https://avtodiski.net.ua/ua/disk/avto/honda/1315 хороший магазин з потрібним асортиментом на будь-який радіус та автомобіль, зможете оцінити як ціну, так і надійність.
Второй
Опубликовано 2023-1-9 16:29:25 | Сообщения автора
Як мені здається найперше це потрібно розібратися з вибором фірми виробника дисків, тому що є вже дійсно багато різних компаній, які пропонують зробити покупку у них, але як показує практика, не всі вони пропонують якісний товар.
Первый
Опубликовано 2023-1-9 16:28:36 | Сообщения автора
Я знаю що компаній які продають такі диски є дуже багато і тому я раджу вам пробувати моніторити в мережі їх за ціною, як мінімум на ній можна не погано виграти. Тому що в автомагазинах я дивився ціни просто на космос.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-7-27 14:12 , Processed in 0.083388 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку