Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Процессор до компьютера

[Скопировать ссылку]
Привіт всім! У мене в комп'ютері днями згорів процесор, тому можна сказати терміново потрібний новий, але я не дуже в ньому розуміюсь. Порадьте мені хороший процесор, і онлайн магазин в якому його можна швидко купити.
Третий
Опубликовано 2023-7-21 14:02:42 | Сообщения автора
Купував https://telemart.ua/ua/processor/ процесор AMD Ryzen 5 5600X минулого року в інтернет-магазині Telemart. Дуже задоволений покупкою! Процесор чудово справляється з будь-якими завданнями, будь то ігри, мультимедійні проекти або продуктивна робота. Завдяки 6 ядрам і 12 потокам, продуктивність вище будь-яких похвал. Тактова частота 3.7 ГГц (з можливістю розгону до 4.6 ГГц) забезпечує плавне та швидке функціонування.

Тепловідведення у процесора також заслуговує на похвалу – навіть при інтенсивних навантаженнях температура залишається на прийнятному рівні. 32 МБ кеш-пам'яті роблять роботу з даними ефективнішою і знижують час очікування.
Второй
 Автор| Опубликовано 2023-7-21 14:01:25 | Сообщения автора
Я чесно кажучи не дуже знаюся на процесорах, тому і шукаю поради на форумі. Скажи будь ласка, який процесор у тебе, і якщо не складно, залиш посилання на магазин де його можна купити. Буду дуже вдячний!
Первый
Опубликовано 2023-7-21 14:00:26 | Сообщения автора
У мене того року влітку згорів процесор, була дуже спекотна погода і він не витримав, тому купував новий. Можу тобі підказати магазин, у якому купував, а ти вже підбирай під свій бюджет.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-14 20:35 , Processed in 0.036155 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку