Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Як відбувається ремонт вікон у Києві?

[Скопировать ссылку]
Підкажіть, будь ласка, як у Києві відбувається ремонт вікон? Чи є взагалі сенс ремонтувати старі дерев'яні вікна, чи краще одразу міняти на пластикові? Цікавлять деталі – скільки може коштувати, скільки часу займає, і чи багато таких майстрів взагалі? Хтось стикався?

Третий
Опубликовано 2024-8-22 13:28:32 | Сообщения автора
У мене теж дерев'яні вікна, і мені цікаво, чи їх взагалі можна відреставрувати, щоб було не гірше, ніж нові. Чув, що є майстри, які вміють і дерево шліфувати, і фарбувати, і навіть спеціальні покриття наносити. Але не впевнений, чи гра варта свічок – якби хтось поділився досвідом, що і як робити, було б дуже корисно.
Такий ремонт можливий, але все залежить від стану вікон. Якщо дерево вже в поганому стані, то краще звернути увагу на заміну. До речі, якщо вирішиш не морочитися з відновленням старих вікон https://viknovaplus.com.ua/uk/remont-vikon-v-kiievi/ раджу подивитися варіанти ремонту та заміни в інтернет магазині Viknovaplus.

Там не тільки великий вибір різних рішень, а й хороша доставка по всій Україні. Зручно ще й те, що можна підібрати все під конкретні потреби – від заміни склопакетів до повного ремонту рами. Тому якщо потрібен якісний сервіс і надійні майстри, це гарний варіант.

Второй
 Автор| Опубликовано 2024-8-22 13:27:47 | Сообщения автора
У мене теж дерев'яні вікна, і мені цікаво, чи їх взагалі можна відреставрувати, щоб було не гірше, ніж нові. Чув, що є майстри, які вміють і дерево шліфувати, і фарбувати, і навіть спеціальні покриття наносити. Але не впевнений, чи гра варта свічок – якби хтось поділився досвідом, що і як робити, було б дуже корисно.
Первый
Опубликовано 2024-8-22 13:27:34 | Сообщения автора
Якщо коротко, то ремонт залежить від того, що саме потрібно зробити. Заміна ущільнювачів, регулювання фурнітури або реставрація дерев'яної частини – все це різні процеси. У мене був досвід з регулюванням фурнітури на пластикових вікнах. Віддав за це трохи більше тисячі гривень, і все зайняло пару годин. Але якщо треба реставрувати дерев’яні рами, це вже інша історія і вийде дорожче.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-18 11:55 , Processed in 0.072960 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку