Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Праймери для нігтів

[Скопировать ссылку]
Привіт усім! Нещодавно звернула увагу на таку штуку, як праймери для нігтів. Чому вони так важливі перед нанесенням лаку або гель-лак? Наскільки вони реально впливають на стійкість покриття? Які саме праймери варто вибирати, якщо робити манікюр вдома, чи є якісь відмінності між ними, і чи варто купувати дорогі бренди?
Третий
Опубликовано 2024-11-13 22:46:58 | Сообщения автора
Моя особиста думка — якщо хочеш, щоб лак не тріскався і не злазив через кілька днів, то без праймера для нігтів  https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-dopomizhni-zasobi/ua-praymeri-dlya-nigtiv/  точно не обійтись. Особливо це актуально для гель-лаку. Я пробувала кілька видів праймерів і зазвичай обираю безкислотні, тому що вони м’якіші для нігтів, особливо якщо у тебе сухі чи слабкі нігті. Вони не так сильно знежирюють ніготь, але допомагають зробити поверхню зручнішою для нанесення лаку. І ще: перед тим, як наносити праймер, обов’язково вимийте руки, щоб не було бруду або жиру на нігтях, бо це може вплинути на тривалість покриття.

Второй
Опубликовано 2024-11-13 22:43:04 | Сообщения автора
Є два основні типи праймерів — кислотні і безкислотні. Кислотні праймери роблять поверхню нігтя ідеально гладкою, що важливо для тривалого тримання гель-лаку, але вони можуть бути жорсткими для нігтів, тому я їх не рекомендую, якщо у вас слабкі нігті або вони часто ламаються. Безкислотні праймери більш щадні, вони добре підходять для дому.
Первый
Опубликовано 2024-11-13 22:40:27 | Сообщения автора
Здрастуйте! Якщо чесно, праймери для нігтів — це дуже важливий етап, особливо якщо ви плануєте використовувати гель-лак або покриття, яке має бути стійким. Праймер знежирює поверхню нігтя, що допомагає гелевому лаку краще триматися. Якщо говорити про вибір праймера, то важливо звертати увагу на його склад: деякі з них можуть бути агресивними для нігтів, тому краще обирати м’які варіанти. Є навіть безкислотні праймери, які більш щадні.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-23 21:02 , Processed in 0.036821 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку