Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Продать волосы

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
#
Сейчас продать волосы в Украине не составляет труда, но хочется не продешевить. Ребята кто знает где дорого можно продать волосы? Чтоб предложили выгодные условия.
Второй
Опубликовано 2024-6-1 16:58:24 | Сообщения автора
Останнім часом я все частіше відчувала потребу у змінах. Після довгих роздумів я вирішила продати волосся https://hairua.com/ через сайт HAIRUA. Це був сміливий крок для мене, але я відчувала, що мені потрібно змінити щось у своєму житті. Все вдалося зробити досить швидко і угода пройшла гладко. Тепер я із короткою стрижкою, і мені це подобається. Відчуття легкості та оновлення дійсно приголомшливе. Приємно усвідомлювати, що моє волосся комусь принесе радість.
Первый
Опубликовано 2024-6-1 16:56:04 | Сообщения автора
Моє життя постійно змінюється, і здається, що я завжди в пошуках нових можливостей. Я нещодавно прийняла рішення зрізати свої довгі волосся, і тепер шукаю, куди можна продати їх. Чи можете ви порекомендувати якісь місця або компанії, де я можу зробити це безпечно?
Топикстартер
Опубликовано 2020-3-9 14:27:45 | Сообщения автора
Продать волосы выгодно можно тут  Мне когда нужно было продать свои волосы. я в поисковике нашла эту компанию, отправила им фото волос, мне предложили очень хорошую цену за них. намного выше чем предлогами другие. они работают по всей Украине. Обращайтесь смело.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-17 11:51 , Processed in 0.063772 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку