Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Кредит без справки о доходах

[Скопировать ссылку]
Здравствуйте! Подскажите, поделитесь опытом, где лучше всего взять кредит без справки о доходах? Работаю неофициально, поэтому оформить такую справку нет возможности.
Второй
Опубликовано 2021-8-12 12:56:27 | Сообщения автора
Привіт! Як я Вас розумію, також зіткнувся з цією проблемою, звертався до декількох банків і скрізь отримав відмову

А навіщо ви в ті банки зверталися? Я взагалі вже давно забув про банки). Там поки отримаєш кредит - все нерви закінчаться! Те якоїсь довідки не вистачає, то щось з кредитною історією не те. Так що я давним-давно в банках не буваю. Навіщо, якщо можна взяти онлайн кредит цілодобово всім в МФО CashBerry.

Первый
Опубликовано 2021-7-21 18:18:59 | Сообщения автора
Привіт! Як я Вас розумію, також зіткнувся з цією проблемою, звертався до декількох банків і скрізь отримав відмову, бо не вистачало довідки про доходи. Допоміг врятувати ситуацію сервіс простого кредитування EwaCash, ось активне посилання https://ewacash.com.ua/about-us . Раджу ознайомитися поближче з цим сервісом і порівняти банківські умови з тими, що пропонують тут. Мені, наприклад, все підійшло, часу затратив мінімум, а користі отримав максимум. Впевнено рекомендую, безпечний і зручний спосіб швидко отримати гроші.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-16 09:38 , Processed in 0.041165 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку