Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Психолог чи психотерапевт онлайн

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2023-8-29 23:45:53 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Привіт усім! Мене цікавить думка щодо психологів та психотерапевтів онлайн. Чи можливо отримати якісну допомогу дистанційно? Чи ефективно це порівняно зі зустрічами тет-а-тет? Які плюси та мінуси цього підходу? Чи можете поділитися своїм досвідом?
Первый
Опубликовано 2023-8-29 23:50:57 | Сообщения автора
Привіт! Я недавно користувався послугами психолога онлайн та готовий поділитися думкою. Взагалі, це досить зручно, особливо якщо у вас обмежений час або важко фізично відвідувати кабінет. Я відчув зв'язок із психологом, і наші сесії були цілком ефективними. Однак, деякі глибокі питання можуть бути складніше обговорити дистанційно.
Второй
 Автор| Опубликовано 2023-8-29 23:56:55 | Сообщения автора
добавил Tarmanan в 2023-8-29 23:50
Привіт! Я недавно користувався послугами психолога он ...

Привіт! Я також спробував консультації психолога онлайн. Важливо знайти кваліфікованого фахівця, який розуміє особливості роботи в мережі. Плюси цього підходу включають зручність та доступність, але мені здалося, що деяка емоційна глибина втрачається через віддаленість.
Третий
Опубликовано 2023-8-30 00:02:16 | Сообщения автора
Вітаю всіх! Питання про онлайн консультування психолога/психотерапевта дійсно цікаве. Важливо розуміти, що якість допомоги не обумовлена лише форматом. Для багатьох людей це зручний спосіб отримати підтримку, особливо у сучасному світі.
Однією з переваг є географічна доступність: ви можете спілкуватися зі спеціалістами з усього світу. Онлайн формат може бути особливо корисним для тих, хто почуває себе комфортніше у власному середовищі. Я користувалась послугами психотерапевта онлайн https://psychologyua.com , якого знайшла на ось цій платформі. Дуже задоволена результатом співпраці.
Звісно, є виклики, такі як обмежена невербальна комунікація і можливі технічні проблеми. Проте, досвідчені фахівці вміють працювати з цими аспектами. Отже, важливо вибирати сертифікованих фахівців, оцінювати, який формат вам зручний та з яким ви почуваєте себе комфортно.
5#
Опубликовано 2023-9-13 12:44:08 | Сообщения автора
У мене з недавнього часу психолог онлайн. Я багато років у терапії, але ось працювати з цим фахівцем почала зовсім недавно і поки що я в захваті від роботи з нею.
6#
Опубликовано 2023-9-18 09:31:31 | Сообщения автора
Це добре що зараз онлайн можна консультуватись із психологами
7#
Опубликовано 2023-9-19 08:40:39 | Сообщения автора
Це добре що зараз онлайн можна консультуватись із психологами

Я зараз так само про це подумала і сама особисто вже маю невеличкий досвід в цьому. Місяць назад мене депресія загорнула. І так сильно, що сама б точно не впоралась зі своїми почуттями та думками. Реально захотілось, щоб мене вислухав добрий фахівець і такого знайшла дуже швидко. Підбір психолога проходить по певним правилам і тут дуже важливо чітко окреслити ту проблему, з якою ви хочете звернутись до спеціаліста
8#
Опубликовано 2023-9-19 13:39:55 | Сообщения автора
Я з власного досвіду можу вам порадити відмінний центр, у столиці він вважається найкращим з усіх існуючих. Консультація психіатра онлайн https://neuroflex.ua/services/psychiatrist/ в центрі Neuroflex в Києві можливо тоді вам не завадить? Я відвідую цей центр і мені дуже подобається робота з їхніми фахівцями, вам теж раджу.
9#
Опубликовано 2023-9-29 19:31:44 | Сообщения автора
Меня данный вопрос тоже интересует.
Почитаю вместе с вами рекомендации.
10#
Опубликовано 2023-9-29 19:32:10 | Сообщения автора
добавил KiraN00000 в 2023-9-19 13:39
Я з власного досвіду можу вам порадити відмінний центр ...

Спасибо, посмотрю.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-18 12:44 , Processed in 0.037995 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку