Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Вибір модульного дивана

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 6 дн. назад | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Я зараз якраз шукаю модульний диван для дому і не можу визначитися з вибором. Мені важливо, щоб він був не тільки комфортним, але й практичним, а ще щоб по стилю він підійшов до інтер'єру. Чи варто звертати увагу на якість тканини? Як зручність і довговічність в таких диванах? І які саме бренди або моделі зараз популярні, може хтось може поділитися своїм досвідом?
Первый
Опубликовано 6 дн. назад | Сообщения автора
Я недавно придбав модульний диван і був приємно здивований його функціональністю. Вибирав з кількох варіантів, але зрештою зупинився на моделі з натуральною тканиною та розкладним механізмом. Можу сказати, що він дуже зручний: є місце для відпочинку, а також кілька модулів, які можна змінювати за потреби. Що стосується зносостійкості, тканина виглядає дуже якісно, хоча поки що користуюсь ним недовго.
Второй
Купував модульний диван кілька місяців тому, і вже маю певний досвід користування. Вибір робив довго, бо хотів знайти найкраще співвідношення ціни і якості. Зупинився на моделі з тканини, яка легко чиститься, і це дуже важливо, якщо є маленькі діти. Також вражає кількість варіантів конфігурації. Можна створювати різні комбінації в залежності від потреби. Проте зауважу, що після кількох місяців використання, на сидіннях залишаються сліди від м’яких предметів.
Третий
Вибір модульного дивана – це завжди складний процес. Я довго обирав, порівнював різні моделі та матеріали, але в підсумку зупинився на дивані https://interia.com.ua/divani/modulnye-divany/ з жакардовою тканиною, яка на вигляд виглядає дуже стильно і дорого. Важливим критерієм була зручність і можливість змінювати конфігурацію дивану, що дає великий простір для маневру у квартирі.
Крім того, в комплекті йде зручний підлокітник, який легко ставити на будь-яку частину дивана, що підвищує комфорт. Задоволений покупкою на всі сто, хоча варто зазначити, що тканина трохи вбирає пил, тому доводиться додатково чистити, але це дрібниці.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-21 16:22 , Processed in 0.036631 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку