Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Яку чоловічу футболку-вишиванку краще обрати?

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано Позавчера 17:08 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Цікавить порада, яку чоловічу футболку-вишиванку краще обрати. Бачив кілька варіантів — з коротким рукавом, з довгим, з різними орнаментами. Одні мають вишивку лише на грудях, інші — й на рукавах. Як щодо тканини: краще бавовна, льон чи щось змішане? Хочеться, щоб і виглядало традиційно, але водночас підходило для повсякденного носіння. Якщо хтось купував собі чи дарував, поділіться враженнями — на що звернути увагу?
Первый
Опубликовано Позавчера 17:08 | Сообщения автора
У мене є така футболка з вишивкою, ношу вже другий рік. Обрав з льону, бо мені подобається, як ця тканина дихає, особливо влітку. Орнамент на грудях ідеально поєднується з джинсами або штанами кольору хакі. Трохи мнеться, але виглядає дуже автентично. Зручно, що це футболка, а не сорочка — не парить, легше прати, швидше сохне.
Второй
Опубликовано Позавчера 17:09 | Сообщения автора
Я віддаю перевагу моделям з бавовни — вона приємна на дотик і менш примхлива в догляді, ніж льон. Моя має вишивку на комірці та рукавах — виглядає стримано, але помітно. Коли одягаю її на якісь неформальні зустрічі чи просто гуляю містом — завжди ловлю погляди. Вона легка, не просвічується, і головне — не жарко в ній навіть у спеку.
Третий
Опубликовано Позавчера 17:09 | Сообщения автора
Купував футболку-вишиванку https://kram.kr.ua/choloviki/choloviki-futbolki/ в інтернет-крамниці Крам. Вибрав модель із синьо-білим орнаментом, короткий рукав, тканина — м’яка бавовна з домішкою льону. Сіла чудово — ніде не тисне, плечі гарно підкреслює. Дуже сподобалося, як виглядає в реальності: орнамент акуратний, не відчувається зсередини, шви оброблені якісно. Носив уже кілька разів на зустрічі й навіть у офіс — стильна й доречна річ. Мені було важливо, щоб не лише виглядало красиво, а й не створювало дискомфорту протягом дня. Після кількох прань виглядає так само, як і в перший день. Рекомендую тим, хто шукає щось українське з сучасною подачею.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-5-13 18:02 , Processed in 0.035196 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку