Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Як поставити дім на охорону

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано Позавчера 02:22 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Вітаю! Ми щойно переїхали в приватний будинок і задумались про охорону. Вдень все добре, але найбільше боюся залишатися вдома самі ввечері або виїжджати на кілька днів. Хочу поставити дім на охорону, але зовсім не знаю, з чого почати — до кого звертатись, що це взагалі означає? Хто стикався з таким, підкажіть, будь ласка, як усе працює і скільки це коштує?
Первый
Опубликовано Позавчера 02:23 | Сообщения автора
Ми недавно ставили охорону в нашому будинку. Спочатку було страшно — багато різних варіантів, техніки, і думала, що все це дуже складно. Але все виявилось просто: приїхали фахівці, оглянули дім, порадили які датчики потрібні, встановили все швидко і без зайвого шуму. Найважливіше — це підключення до пульта централізованої охорони, де є група швидкого реагування. Якщо щось трапляється — вони приїжджають миттєво. Зараз я почуваюся набагато спокійніше.

Второй
Опубликовано Позавчера 02:24 | Сообщения автора
Хочу дізнатися, як це все працює в реальності: чи треба багато дротів, чи можна без ремонту? І чи реально з телефону контролювати систему? І як довго триває підключення? Боюся, що буде дуже дорого або довго затягнеться процес.

Третий
Опубликовано Позавчера 02:26 | Сообщения автора
Поставити дім на охорону — це реально просто і зручно. Ми скористались послугами компанії ОіБ https://oib.com.ua/ Спочатку приїхав спеціаліст, зробив повний огляд, порадив оптимальну систему. Монтаж зайняв один день, без зайвих проблем. Встановили датчики на всі вікна та двері, датчики руху, тривожну кнопку. Система підключена до пульта централізованої охорони — у разі тривоги одразу виїжджає група швидкого реагування. Крім того, є мобільний додаток, де я можу бачити стан охорони і керувати нею зі смартфона. Вартість цілком прийнятна, а душевний спокій — безцінний. Рекомендую всім, хто хоче по-справжньому захистити свій дім.

Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-6-27 22:57 , Processed in 0.063141 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку