Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Що брати з собою в хостел? Пакуємо валізу новачка.

[Скопировать ссылку]
Привіт усім мандрівникам! Вперше в житті збираюся зупинитисяв хостелі під час поїздки до Києва і взагалі не уявляю, що мене чекає в планіпобуту. Звідси й питання: що з речей першої необхідності зазвичай не надають ухостелах і варто взяти з собою? Рушник, капці, замок для шафки, фен, може,навіть постільну білизну? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, щоб я нетягнув зайвого, але й не опинився без елементарних речей. Який ваш особистийтоп-5 предметів, які обов'язково треба мати в хостелі?

Первый
Опубликовано Вчера 20:23 | Сообщения автора
Привіт! Знайома ситуація — сам свого часу вперше ночував у хостелі в Києві та теж мав чимало запитань. З досвіду зупинок у UAHOSTEL скажу, що базові речі там є: постільна білизна й ковдра чисті, рушник видають, але краще мати свій, бо той, що надають, буває трохи малий. Щодо капців — обов’язково беріть, у спільних душових без них незручно. Замок на шафку я також завжди беру свій, бо тоді точно спокійний за речі. І ще одне — беруші, навіть у спокійному хостел Київ не гарантує, що сусід не захропе. Фен є на рецепції, але якщо потрібно часто — краще мати із собою. Отже, мій особистий мінімум: капці, рушник, замок, беруші та зарядка з подовжувачем — розеток завжди не вистачає.

Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-7-19 16:15 , Processed in 0.042648 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку