Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Математика

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2021-10-12 11:45:50 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Усім привіт. Мені терміново потрібна ваша консультація та допомога, де саме можна подивитися відповіді на завдання до підручника по математиці 6 класу Тарасенкова? Буду вам вдячна за будь-які коментарі і тому, вирішила написати і запитати?

Первый
Опубликовано 2021-10-12 12:21:52 | Сообщения автора
Я обрала сайт, який пропонує безкоштовно продивлятися різноманітні вправи, тому не змогла пройти позв ваше повідомлення і вирішила відписатися та проконсультувати із цього приводу. Почніть продивлятися інформацію ось тут matematika-doma.org математика 6 клас Тарасенкова відкриє світ готових відповідей на вправи будь-якого рівня важкості. Тому, не треба зайвий раз кудись іти, або ж їхати і пошуки вести ГДЗ з математики у печатному форматі. Набагато простіше користуватися онлайн виданням і тому, краще силку на сайт кинути у закладки браузера, бо вона вам ще знадобиться.
Второй
Опубликовано 2022-1-9 23:09:13 | Сообщения автора
А у меня сын в пятом классе сейчас учится, и у нас тоже есть проблемы с математикой. А именно с решением задач. Вот примеры мы как раз быстро решаем ,а как видим задачу, то почему то сразу впадаем в ступор( Но хочу сказать, что иногда такие задачи в учебнике попадаются, что сама затрудняюсь с их решением
Третий
Опубликовано 2022-1-9 23:18:13 | Сообщения автора
Вы знаете, у нас тоже были такие проблемы. Мы начали дополнительно заниматься на интернет-платформе вчи ком юа и дело пошло намного лучше. Там детки занимаются в игровой форме и информация воспринимается легче. А что касается школьного учебника, то мы тоже пользуемся решебником. У меня в закладках вот этот сайт с ГДЗ https://ukr-lit.com.ua/gdz. Поверяем там решения задач, примеров иногда
5#
Опубликовано 2022-10-21 14:16:27 | Сообщения автора
У моего сына проблемы с математикой. Занимаюсь дополнительно сама с ним. Мне помогают вазьяснени на сайте наука клуб. Недавно изучили тему как найти площадь круга
6#
Опубликовано 2024-2-29 12:24:12 | Сообщения автора

Я вважаю, що вашій дитині потрібно взяти участь у міжнародному конкурсі Брейн Ринг з математики! Цей конкурс - чудова нагода перевірити свої знання, змагатися з однокласниками та отримати цінний досвід. Участь у конкурсі https://www.brainring.com.ua/ua/konkurs-z-matematiki/novyny-konkursu допоможе вашій дитині розвинути аналітичне мислення, логіку та математичні навички. Крім того, переможці отримають пам'ятні призи, а вчителі - грошові призи та сертифікати. Подаруйте своїй дитині можливість проявити себе та досягти успіху!
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-5-14 17:44 , Processed in 0.040957 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку