Регистрация Войти
Новый одесский форум ОдессаМАМА.net Перейти

Личная страница пользователя: Joludis [В избранное] [Скопировать адрес] [В закладки] [RSS]

Блог

2022-07-13

Читали блог: 160 Создано: 2022-7-13 15:06 | Віка Барва, Vika Barva

Багато хто під словом "гардероб" має на увазі шафу для речей. Однак ті, хто знайомий зі світом моди та поняттями стилю, розуміють це явище зовсім інакше. Для таких людей "гардероб" - це не просто речі та шафа для них. Це організований простір, до якого входять набори одягу, які підходять для різних ситуацій і вписуються в індивідуальний стиль власника. І для різних людей він різний.


Основи оптимізації гардеробу

Сортування речей у шафах або просто ревізія гардеробу – це одна з основ створення власного унікального іміджу. Тому що він як будівля не буде якісним без фундаменту. А тим часом все, що вам потрібно для його створення, - правильно спланувати гардероб і зібрати в ньому базові комплекти з одягу та аксесуарів, які будуть взаємозамінні. При цьому вони повинні бути такими незалежно від того, яким стилям одягу ви віддаєте перевагу.


Однак, незважаючи на простоту, аналіз і оптимізація гардеробу — не найлегший процес, який може зайняти багато часу. Рано чи пізно вам доведеться з цим зіткнутися, тож не варто надовго відкладати цей день. Для цієї процедури вам обов'язково потрібно буде виділити цілий день на ревізію та сортування речей - може знадобитися кілька годин, щоб перебрати надлишки марного одягу в шафах і полицях.

Обов'язково запасіться кількома коробками або валізами, які стануть у нагоді при сортуванні. Варто заздалегідь підготуватись до того, що вам доведеться провести цілий день, проводячи ревізію. Не варто недооцінювати обсяг роботи, яку необхідно виконати, особливо якщо шафа справді сповнена речей. І, приступаючи до справи, спустошіть усі шафи одразу без винятку. Тому що все потрібно буде відсортувати за кількома категоріями.


Перша категорія включає улюблений одяг на всі випадки життя, зібраний у комплекти - тільки якісні та практичні речі, які добре сидять і можуть підійти для повсякденного носіння. Вибирайте універсальне вбрання на кожен день. Не відмовляйте собі у речах та образах, які вам справді подобаються. Хорошою підмогою буде інформація про тенденції наступного сезону, яка також допоможе вам створити свій власний образ за допомогою відповідних речей.


Друга категорія – це те, що не підходить для сезону. І третя категорія, цілком очевидна для багатьох — це одяг, який потрібно почистити чи полагодити, підшити тощо. Решту можна сміливо відправити на викид або подарувати родичам та друзям. Тут все залежить виключно від вашого власного бажання та думки про те, як боротися з тими чи іншими надлишками гардеробу.


Чи допоможе стиліст в оптимізації та оновленні гардеробу?

Сьогодні стиліст – це не розкіш, а помічник для кожного, хто хоче виглядати та одягатися стильно, незалежно від рівня достатку та вартості речей. Користуватися послугами іміджмейкера має сенс кожному незалежно від власних знань у цій галузі. Професіонали завжди краще орієнтуються у своїй галузі знань, до того ж це буквально їхня робота.


У вік високих технологій легко скористатися послугами фахівців з іміджу завдяки можливості консультуватися онлайн. Наприклад, один із популярних іміджмейкерів-стилістів Vika Barva розмістила всі свої контакти на своєму офіційному сайті. Завдяки цьому ви можете зв'язатися з нею в режимі онлайн на сторінці Віка Барва і дізнатися більше про створення унікального образу, отримавши професійну консультацію.

Більше того, крім порад щодо зміни вашого індивідуального та неповторного образу, професійний іміджмейкер може надати послугу шопінг супроводу та допомогти вам вибрати відповідний одяг. Шопінг у компанії іміджмейкера стає не тільки більш корисним, цікавим та емоційно насиченим, а й дуже пізнавальним. Під час шопінгу стиліст розповість вам, який одяг вам найбільше підходить, чому він найкраще підходить, що за аксесуари варто до неї підібрати і в яких поєднаннях все це виглядатиме ідеально.


Як виглядає гардероб мінімаліста?

Перше, що потрібно зрозуміти та прийняти при створенні мінімалістської шафи, - не плутати цю концепцію з мінімалізмом в одязі як такому. Це не набір і навіть не сам стиль одягу, а концепція підбору всього потрібного на всі випадки життя в рамках обмеженої кількості речей. При цьому вони повинні максимально поєднуватись з вашою зовнішністю та один з одним, що дозволить зробити все максимально універсальним, не перевантажуючи шафи непотрібними речами.


Окремо варто відзначити, що мінімалістичний і обмежений гардероб просто підштовхує до експериментів. Пошук нових поєднань речей, додавання до сформованих образів різних аксесуарів, взуття, макіяжу та зачіски та безліч інших способів проявити себе та своє "я" у зовнішньому вигляді.


Прошел мимо

Отстой

Благодарю

Жму руку

Я в шоке!

Комментарий (0 Ответы)

facelist

Вы должны авторизироваться, чтобы оставлять комментарии Войти | Регистрация

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-5-2 18:03 , Processed in 0.023614 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Вернуться к началу