Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Нащо відкрилась фабрика Philip Morris International у Львові?

[Скопировать ссылку]
Слідкуючи за новинами, не можу оминути тему про відкриття нової фабрики Philip Morris International на Львівщині. Як можна зрозуміти, чому так багато негативних реакцій серед нашого народу? Адже мова йде про інвестиції та нові робочі місця. Чи є тут хтось, хто може пояснити, чому ця компанія викликає стільки обурення, враховуючи, що вони вклали в економіку нашої області 30 мільйонів доларів?

Третий
Опубликовано 2024-5-28 16:38:49 | Сообщения автора
Так, ви праві, це дійсно змушує задуматись. Мені було невідомо про такі глибокі зв’язки компанії з російською владою. Я розумію, що це може викликати глибоке обурення серед українців. Але що саме ми можемо зробити в цій ситуації? Чи існують якісь реальні кроки, які громадськість може вжити, аби протистояти таким діям компаній?
Зрозуміло, що це питання викликає багато дискусій і заслуговує на увагу. Я б рекомендував почитати статтю, де говориться про цинізм і байдужість чиновників, які дозволяють інтернаціональному спонсору війни, Philip Morris Internationa https://pravdapro.pm/2024/05/pouj-na-lyudski-zhyttya-koly-na-konu-velyki-babky-mizhnarodnyj-sponsor-vijny-philip-morris-internationalvidkryv-fabryku-u-lvivskij-oblasti/ продовжувати свою діяльність в Україні.

Це викликає обурення не лише серед активістів, а й серед простих громадян, які бачать, як великі компанії маніпулюють економічною і політичною системами. Стаття містить детальну інформацію про те, як компанія продовжує свою діяльність, незважаючи на все, і як це впливає на життя звичайних людей.

Второй
 Автор| Опубликовано 2024-5-28 16:36:33 | Сообщения автора
Так, ви праві, це дійсно змушує задуматись. Мені було невідомо про такі глибокі зв’язки компанії з російською владою. Я розумію, що це може викликати глибоке обурення серед українців. Але що саме ми можемо зробити в цій ситуації? Чи існують якісь реальні кроки, які громадськість може вжити, аби протистояти таким діям компаній?
Первый
Опубликовано 2024-5-28 16:36:23 | Сообщения автора
Тема справді делікатна і варта уваги. На перший погляд, інвестиції та нові робочі місця виглядають як позитивний внесок в економіку. Однак, не можна ігнорувати політичний і соціальний контекст. Philip Morris International має зв’язки з російською владою і, згідно з деякими джерелами, їхні операції у Росії допомагають фінансувати воєнні дії проти України. Це і викликає масштабне обурення, адже гроші, які вони вкладають у Львівщину, бліднуть порівняно з тими, що вони витрачають на підтримку війни.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-11-18 08:32 , Processed in 0.037390 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку