|
Так, ви праві, це дійсно змушує задуматись. Мені було невідомо про такі глибокі зв’язки компанії з російською владою. Я розумію, що це може викликати глибоке обурення серед українців. Але що саме ми можемо зробити в цій ситуації? Чи існують якісь реальні кроки, які громадськість може вжити, аби протистояти таким діям компаній? Зрозуміло, що це питання викликає багато дискусій і заслуговує на увагу. Я б рекомендував почитати статтю, де говориться про цинізм і байдужість чиновників, які дозволяють інтернаціональному спонсору війни, Philip Morris Internationa https://pravdapro.pm/2024/05/pouj-na-lyudski-zhyttya-koly-na-konu-velyki-babky-mizhnarodnyj-sponsor-vijny-philip-morris-internationalvidkryv-fabryku-u-lvivskij-oblasti/ продовжувати свою діяльність в Україні.
Це викликає обурення не лише серед активістів, а й серед простих громадян, які бачать, як великі компанії маніпулюють економічною і політичною системами. Стаття містить детальну інформацію про те, як компанія продовжує свою діяльність, незважаючи на все, і як це впливає на життя звичайних людей.
|
|