Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Рівне: новини бізнесу

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2024-8-26 21:45:31 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Шукаю способи бути в курсі останніх новин бізнесу в Рівному. Зараз так багато змінюється, і хочеться розуміти, що відбувається на місцевому ринку. Можливо, хтось знає, де можна знайти актуальну інформацію про нові стартапи, інвестиції чи важливі події в бізнес-середовищі нашого міста? Які ресурси найкраще використовувати?
Первый
Опубликовано 2024-8-26 23:07:13 | Сообщения автора
Якщо ти хочеш бути в курсі всього, що відбувається в бізнес-сфері Рівного, я б рекомендував читати новини на сайті Інформаційний потік Рівне https://www.infopotik.com.ua/ . Там часто публікують детальні матеріали про нові бізнес-ініціативи, зміни на ринку, стартапи та інвестиційні можливості. Наприклад, нещодавно там була стаття про новий інвестиційний проект у сфері IT, який має великий потенціал для розвитку в нашому регіоні. Також варто звертати увагу на новини про місцеві економічні форуми та виставки, які можуть бути корисними для налагодження контактів і розвитку бізнесу. Сайт забезпечує швидкий доступ до актуальних новин і може бути дуже корисним для твоїх цілей.
Второй
Опубликовано 2024-10-14 16:19:20 | Сообщения автора
А по іншим містам де новини читати?
Третий
Опубликовано 2024-10-14 16:24:03 | Сообщения автора
Я багато знаю цікавих та перевірених порталів з новинами. Але якщо мене цікавить одна тема, то я її шукаю по всім ресурсам. Там, мене зацікавив бізнесмен Анатолій Шкрібляк і на сайті Дело була велика публікація про нього. Я думаю, що й вам буде цікаво почитати про цього діяча.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-1-15 20:13 , Processed in 0.039845 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку