Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Ортопедичне взуття

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 7 дн. назад | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
сообщение изменено LediBag в 2024-11-27 02:34
Мамочки, підкажіть, будь ласка, як вибираєте зимове ортопедичне взуття для своїх діток? Моя малеча вчора почала активно бігати по снігу, і я замислилася, чи правильно я підібрала зимові чоботи. Важливо, щоб взуття було теплим, не промокало і в той же час підтримувало правильну форму стопи. І ще одне питання: як правильно вибирати розмір зимового взуття для дітей? У нас десь 0,5 см запасу в старих чоботах, але чи буде цього достатньо? Дякую за поради!
Первый
Опубликовано 7 дн. назад | Сообщения автора
Я купувала зимові чоботи для дитини в інтернет-магазині Minimen https://minimen.ua/dytyachy-zymovi-cherevyky-minimen/ і залишилася дуже задоволена. Вони пропонують великий вибір дитячого ортопедичного взуття, яке не тільки виглядає модно, але й має спеціальну підтримку для стопи. Я обрала чоботи з ортопедичними устілками та натуральним хутром — ідеальний варіант для холодної погоди. Вибір розміру там дуже зручний, тому що можна точно виміряти довжину стопи та обрати потрібний розмір з урахуванням запасу для росту. З усім взуттям, яке я там купувала, не було проблем — воно не промокає і дуже комфортне для дитини. Рекомендую!
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-12-4 22:53 , Processed in 0.039278 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку