Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Хто пробував накрутку переглядів у Телеграмі?

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 5 дн. назад | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Друзі, привіт! Хто пробував накрутку переглядів у Телеграмі? Цікавить, як це впливає на загальну активність каналу та чи не викликає це проблем у власника. Буду вдячний за будь-які відгуки.

Первый
Опубликовано 5 дн. назад | Сообщения автора
Я тестував накрутку переглядів на нових постах. Виглядало ніби все добре, але я помітив, що через кілька днів статистика повернулася до попередніх показників. Реальних користувачів це не додало, а час і гроші пішли даремно.
Второй
Колись замовляв перегляди для свого каналу. Проблем для акаунта це не викликало, але на активність підписників це теж ніяк не вплинуло. Зараз думаю, що такі методи більше для «видимості», аніж для реального розвитку.
Третий
добавил Larissa в 2024-12-22 22:54
Колись замовляв перегляди для свого каналу. Проблем дл ...

Замовив перегляди для кількох важливих постів, бо треба було показати клієнтам привабливу статистику каналу. Замовив перегляди телеграм https://smmboost.com.ua/telegram/ тут, вони зробили все ідеально: перегляди зростали поступово, без різких стрибків, і виглядало це дуже природно. Пости почали виглядати більш популярними, що одразу привернуло увагу нових користувачів. Це не тільки поліпшило загальну активність, а й допомогло залучити нову аудиторію, яка раніше просто проходила повз.
Зараз навіть думаю про повторне замовлення, бо результат перевершив усі мої очікування. Раджу всім, хто хоче зробити свій канал більш привабливим і ефективним для співпраці з партнерами та рекламодавцями.

Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-12-27 10:30 , Processed in 0.102814 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку