Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Де замовити шапку з вушками?

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано Позавчера 20:46 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Хочу купити зимову шапку з вушками, але не можу визначитися, де саме замовити. Чи є у когось досвід покупки таких шапок? Треба, щоб вона була теплою, зручна для носіння в холодну погоду і виглядала стильно. Знаю, що зараз багато інтернет-магазинів пропонують різні моделі, але вибір важкий. Як ви думаєте, де краще купувати шапки такого типу: на сайтах або краще шукати в магазинах?
Первый
Опубликовано Позавчера 20:46 | Сообщения автора
Купував шапку в подарунок в інтернеті і залишився дуже задоволений. Вибір великий, моделі красиві і комфортні. Шапка добре тримає тепло і при цьому не занадто обтяжує голову. Спочатку переживав, чи буде вона сидіти добре, але розмір підійшов і вушко виглядає дуже мило.
Второй
Опубликовано Позавчера 20:46 | Сообщения автора
Придбав шапку в тц. Шапка сподобалась не тільки своїм виглядом, а й тим, що вона дуже тепла. Вушка дійсно додають цікавий акцент, виглядає стильно і не заважає в русі. Матеріал приємний на дотик, не колеться і добре тримає форму. Сидить ідеально.
Третий
Опубликовано Позавчера 20:47 | Сообщения автора
Замовив зимову шапку з вушками https://turwear.com/product-cate ... -shapki-z-vushkami/ в магазині Turwear і це був відмінний вибір. Шапка виконана з високоякісних матеріалів, що забезпечує чудовий захист від холоду.
М'яка та тепла тканина не тільки виглядає добре, але й дарує відчуття комфорту навіть при дуже низьких температурах. Вушками шапка відрізняється від звичайних моделей, що робить її більш оригінальною і модною. Особливо сподобалось, як вона поєднується з іншими зимовими аксесуарами, такими як шарфи або куртки.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2024-12-27 11:29 , Processed in 0.035520 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку