Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Підбір парфумів для офісу

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 2025-2-15 16:47:41 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Працюю в офісі з відкритим простором, і хочу знайти парфуми, які б підкреслювали мій стиль, але не були надто нав'язливими для колег. Які аромати вважаються доречними для робочого середовища? Чи є певні ноти або інтенсивність, яких варто уникати, щоб не створювати дискомфорту оточуючим? Буду вдячний за поради та рекомендації щодо конкретних парфумів або брендів, які підходять для офісного використання.
Первый
Опубликовано 2025-2-15 17:55:08 | Сообщения автора
У робочому середовищі дійсно важливо дотримуватись балансу між особистими вподобаннями та комфортом колег. Рекомендується обирати легкі, свіжі та ненав'язливі аромати з нотами цитрусових, зелені або легких квітів. Уникати варто важких східних або дуже солодких композицій, які можуть бути надто інтенсивними. Бренд Kajal Perfumes Paris має кілька варіантів, які можуть підійти для офісу. Наприклад, аромат "Wardé" поєднує свіжість квіткових нот з легким деревним відтінком, створюючи елегантний, але ненав'язливий шлейф. До речі, у магазині "Файна Юкрайна" представлений великий вибір оригінальних парфумів Kajal Perfumes Paris https://faynaukraina.com.ua/kajal-perfumes-paris/parfums/ Раджу завітати до них та протестувати цей аромат. Нанось парфуми помірно, достатньо одного-двох розпилень, щоб створити легкий ароматний шлейф, який не буде заважати оточуючим. Так ти зможеш підкреслити свій стиль, залишаючись при цьому уважним до комфорту колег.
Второй
Опубликовано 2025-2-16 11:35:14 | Сообщения автора
Рекомендую обирати легкі, свіжі та ненав'язливі аромати з нотами цитрусових, зелені або легких квітів.
Третий
Опубликовано 3 дн. назад | Сообщения автора
В мене є улюблений парфум - це Tom Ford Black Orchid. Вже декілька років поспіль закохана у цей аромат і не можу знайти йому достойної альтернативи. Зара перейшла на аналог духів Том Форд https://smart-smell.com.ua/tom-ford/ , бо оригінальна пляшечка коштує надто дорого в Україні. Добре, що аромати один в один схожі від першої до останньої нотки. На роботу без проблем його використовую. Від колег отримую лише компліменти))
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-3-14 23:45 , Processed in 0.046652 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку