Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Цікавить де замовти сайт?

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 3 дн. назад | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Доброго дня! Хочу замовити сайт для бізнесу, але мене хвилює питання оновлення контенту. Деякі розробники роблять сайт так, що потім будь-яка зміна – це знову платити їм. Як знайти компанію, яка зробить сайт із зручною системою керування, щоб можна було самому додавати товари, новини, фото?

Первый
Опубликовано 3 дн. назад | Сообщения автора
Це дуже важливий момент. Обов’язково запитуй, яку CMS (систему керування контентом) вони використовують. WordPress, OpenCart, Shopify – всі вони дозволяють самостійно оновлювати сайт. Якщо тобі пропонують щось «унікальне», уточнюй, чи є у тебе доступ до змін без допомоги розробників.
Второй
Привіт! Я вже стикався з тим, що сайт зробили, а будь-яка зміна – це додаткові витрати. Добре, якщо компанія записує відеоінструкцію або дає документацію по роботі з сайтом. Також можна домовитися про тестовий період після запуску, щоб ти спробував вносити зміни сам, і вони допомогли, якщо щось незрозуміло.
Третий
добавил Larissa в 2025-2-28 10:53
Привіт! Я вже стикався з тим, що сайт зробили, а будь-яка ...

Це дуже важливе питання, тому що деякі компанії спеціально роблять сайт так, щоб клієнт не міг самостійно вносити зміни, і потім заробляють на кожному оновленні. У Сайтматика https://sitematika.com/ одразу пояснили, що сайт має бути зручною платформою для керування контентом. Вони запропонували рішення на WordPress з кастомним адмініструванням: можна самому додавати новини, оновлювати товари, змінювати зображення без потреби у програмістах.
Якщо потрібно щось складніше (наприклад, автоматичне оновлення товарів із бази), то вони налаштовують інтеграції. Це дуже економить час і гроші, бо не доводиться щоразу звертатися до розробників. Перед тим як обрати студію, обов’язково питай, чи передбачена система керування контентом і чи зможеш ти самостійно працювати із сайтом.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-3-3 16:39 , Processed in 0.048542 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку