Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Субстрат купити

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 4 дн. назад | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Чи не могли б ви пояснити, на що варто звертати увагу при виборі субстрату для рослин? Хочу підібрати такий, щоб і волога добре трималася, і коріння дихало. Чи важливо враховувати тип рослини чи достатньо орієнтуватися на загальні рекомендації?
Первый
Опубликовано 3 дн. назад | Сообщения автора
Звісно, я поясню. При виборі субстрату для рослин дуже важливо враховувати кілька основних факторів. По-перше, субстрат має добре утримувати вологу, але при цьому не бути надто щільним, щоб коріння могло дихати і не загнивати. Для цього часто використовують суміші торфу, перліту або вермикуліту, які забезпечують гарний баланс повітропроникності та вологоутримання. По-друге, тип рослини справді відіграє важливу роль. Наприклад, кактуси та сукуленти потребують легкого і швидкосушного субстрату, а тропічні рослини — більш вологого і поживного.
Второй
Опубликовано 3 дн. назад | Сообщения автора
Завжди вважав, що якість ґрунту — основа успішного врожаю. Тому коли прийшов час поповнювати запаси субстрату, я вирішив замовити його через інтернет, аби мати гарантовану якість і доставку до ферми. Обрав субстракти https://fazenda.net.ua/ua/katalog-tovarov/torfyanyie-substratyi/substrakty/ на цьому сайті, бо там великий вибір і хороші відгуки. Замовлення зробив швидко, ціни приємно здивували, а доставка була дуже оперативною. Після використання цього субстрату рослини помітно краще розвиваються, корені міцніші, а врожай вийшов набагато кращий, ніж торік. Я радий, що обрав саме цей варіант — це реально допомогло підвищити продуктивність моєї ферми. Тепер планую регулярно замовляти субстрат у Fazenda і рекомендую іншим фермерам.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-5-30 21:52 , Processed in 0.039519 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку