Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Порадьте ліфчик для спорту

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано 5 дн. назад | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Зараз активно займаюся фітнесом, ходжу тричі на тиждень у зал, і в мене постала проблема: жоден з моїх старих ліфчиків не витримує тренувань — або тисне, або не підтримує зовсім. Вже була ситуація, коли під час стрибків відчувала реальний дискомфорт і навіть сором. Хочеться знайти такий ліфчик, який би добре тримав груди, не натирав, не злазив, мав дихаючий матеріал і гарно виглядав, бо все ж таки жінка хоче виглядати привабливо навіть на тренуванні. Хто що носить? Які бренди або магазини можете порадити, щоб не дарма витратити гроші і не ризикувати здоров’ям?
Первый
Опубликовано 5 дн. назад | Сообщения автора
Я сама через подібне проходила. Особливо після народження третьої дитини почала активно займатися спортом і зрозуміла, що звичайні ліфчики не годяться — просто не витримують. Для занять я тепер обираю тільки спеціальні спортивні моделі. Вони мають бути з широкими бретелями, без кісточок, але з достатньою компресією. Тканина — обов’язково еластична, краще з мікрофіброю чи нейлоном, бо добре відводить вологу. І ще один момент: бажано, щоб була знімна чашечка або подвійний шар — це і комфортніше, і краще виглядає. Якщо знайдеш модель з підтримкою середньої або високої інтенсивності — не прогадаєш.
Второй
 Автор| Опубликовано 5 дн. назад | Сообщения автора
Я дійсно не знала, що є стільки нюансів. Можеш, будь ласка, підказати, де ти купуєш такі спортивні моделі? Бо в звичайних магазинах білизни я таких якісних ще не знаходила. Може, є якийсь онлайн-магазин, якому можна довіряти?
Третий
Опубликовано 5 дн. назад | Сообщения автора
Можу порадити перевірене джерело — це Алістар-спорт. Це спеціалізований український інтернет-магазин, де я вже неодноразово купувала ліфчик для заняття спортом https://alistar-sport.com/uk/mah ... tyvni-byusthaltery/ для себе та доньки. У них дуже хороший вибір спортивних ліфчиків: є моделі як для йоги чи пілатесу, так і для бігу, кросфіту або інтенсивного кардіо. Особисто мене підкупила якість матеріалів — усе добре прошито, тканина м’яка, але тримає чітко, нічого не натирає, навіть після багаторазового прання форма не змінюється. Є багато варіантів кольорів, з чашечками або без, різного крою. Сайт зручний, доставка швидка, а головне — що все відповідає опису. Я завжди читаю відгуки перед покупкою, і саме тут жодного разу не пошкодувала. Дуже раджу спробувати — це саме те, що потрібно для комфортного та ефективного тренування.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-6-5 09:50 , Processed in 0.036936 second(s), 15 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку