Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Якісний та стильний чоловічий одяг

[Скопировать ссылку]
Перейти к сообщениям
Топикстартер
Опубликовано Позавчера 18:39 | Сообщения автора Награда за ответ |по убыванию |Режим чтения
Хочу трохи оновити свій гардероб — шукаю якісний і стильний чоловічий одяг, але щоб без кричущих логотипів і не за шалені гроші. Перевагу віддаю базовим кольорам і лаконічному дизайну, головне — якість тканини й пошиття. Можливо, хтось вже має досвід з певними брендами або магазинами, які реально варто розглядати?
Первый
Опубликовано Позавчера 18:42 | Сообщения автора
Останнім часом сам задумався над якістю одягу і трохи копнув у цю тему. Можу порадити звернути увагу на бренди, які працюють з натуральними матеріалами — бавовна, льон, вовна. Я, наприклад, купував у H&M з їхньої преміум-лінійки, непогано носиться, але трохи посередньо з посадкою.
Второй
Опубликовано Позавчера 19:11 | Сообщения автора
Я раніше теж брав усе поспіль в торгових центрах, але останній рік відкрив для себе кілька невеликих українських марок — якість краща, ніж у мас-маркеті, і стилістика більш продумана. Наприклад, є класні речі у тих, хто шиє невеликими партіями — тоді й контроль якості нормальний.
Третий
Опубликовано Позавчера 19:15 | Сообщения автора
Я сам рік тому вирішив кардинально змінити підхід до свого гардеробу — менше кількості, більше якості. Зверни увагу на бренд CHER’17 — у них чудовий баланс між стилем, якістю й ціною. Замовляв у них кілька разів — якість тканин приємно вразила, речі носяться довго, шви акуратні, посадка чітка. Одяг https://cher17.com/ стриманий, без зайвих деталей, але водночас виглядає сучасно і стильно. Є як класичні моделі, так і трохи більш трендові, але без перебору. А ще важливо, що це саме український бренд якісних речей, який підтримує відповідальний підхід до виробництва. Магазини є в кількох містах. Якщо шукаєш щось стильне, базове й перевірене — можеш сміливо дивитися в їхній бік.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-6-24 09:05 , Processed in 0.071872 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку