Новый одесский форум ОдессаМАМА.net

Забыли пароль?
Печать Назад Вперед

Декоративний зелений паркан зі штучної хвої

[Скопировать ссылку]
Дівчата, привіт! Недалеко від Кам'янця-Подільського купила ділянку і хочу зробити зелену огорожу. Живу не розглядаю, бо потребує дуже багато догляду і часу. А його, у мене зараз немає. Тому, якщо ви знаєте де можна купити в нашому місті штучну огорожу підкажіть.

Первый
Опубликовано Вчера 21:54 | Сообщения автора
Привіт, у мене була жива огорожа, виглядає вона дуже, звичайно, добре. Але, за нею так доглядати потрібно, обрізати, підгодовувати, вкривати. За весь час у мене навіть були втрати, я купувала нові. Було дуже важко і зараз вже можу сказати, що це не варто того. Тим паче зараз купити декоративний зелений паркан зі штучної хвої в Кам'янці-Подільському не проблема. Є спеціалізовані компанії, магазини, де пропонується такі паркани. За ними доглядати взагалі не потрібно, так як за основу взята все-таки сітка-рабиця, яка точно прослужить довго. Якщо ви самі побачите такий штучний паркан, він вам дуже сподобається. Тим більше зараз паркани є різної висоти і навіть довжини. Загалом, раджу вам розглянути такий паркан, я думаю, вам дуже сподобається.
Чтобы ответить, вам надо авторизироваться в системе Вход | Регистрация

Правила начислений

Теги|Черный список|Архив|Версия для КПК|OdessaMama.net

GMT+3, 2025-7-22 15:09 , Processed in 0.035633 second(s), 14 queries .

Created by Net-Tuning.com

© 2012-2015 All rights reserved.

Быстрый ответ Вернуться к началу Назад к списку